teisipäev, 14. jaanuar 2020

Tootetestimine: Bizzigrowini 2in1 mähkmekott/reisivoodi

Mari-Liis ja Mia-Liis said testimiseks meie mitmekülgse mähkmekott/reisivoodi ja siit tuleb nende arvustus:

Meie nüüdseks neljakuusel preilil õnnestus olla testijaks sellisele tootele nagu Bizzi Growin Pod 2-1 kott ja reisivoodi. See nutikas kott on kaks toodet ühes, võiks isegi öelda, et kolm ühes.
1.      Mähkmekotina on see väga avar, jättes ruumi kõigele beebile vajalikule - mähkmed, riided, mänguasjad ja muu. Vajadusel sain ka mõne enda riideeseme sinna pista. Lisaks mitmetele sahtlitele ja taskutele saab asjad kenasti korrastatult kotti panna. Minusugusele organisaatorile suur pluss!



2.      Voodina teeb see aktiivse emme sõprade külastamised ja nädalavahetused vanavanade juurde maale oluliselt lihtsamaks. Kokkupanek võtab alla minuti, kuid on sellegipoolest korralik ja turvaline pesa.


3.      Kaasas olevat magamiseks volditavat pehmet madratsit saab väga edukalt kasutada ka mähkimismatina.


Saime selle kätte vahetult enne jõule ning tuleb tõdeda, et see päästis meie aktiivse jõulunädala! Nimelt esimesed 3 päeva tähistasime jõule viies! kohas Läänemaalt Ida-Virumaani. Kuna asju oli palju kaasa pakitud, siis selle koti kompaktsus tegi asja lihtsaks, mugavaks ja stressivabaks. Mia-Liisil oli oma pesa igal pool tagatud. Lisaks meeldis see ka meie neljajalgsele sõbrale, sest nõnda sai ta ise beebil silma peal hoida ja tagada tema magusa une.


Aitäh!:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar