teisipäev, 10. detsember 2019

Tootetestimine: Micralite Sleep&Go reisivoodi

Noomil ja Villel avanes võimalus saada meie "Testi ja saa endale" konkursi raames Micralite Sleep&Go kolm ühes reisivoodi. Paneme kirja nende kogemuse!
Meie pere sai endale mugavust juurde vinge Micralite reisivoodi näol ja jagub mul positiivseid emotsioone nii palju, et paarist lühikesest lausest kuidagi ei piisa.
Esmalt plaanisin ma teha täpse galerii kokkupanekust, aga läks hoopis nii, et kui karbi avad, leiad seest väga mõnusa reisikoti, kust krabad välja voodi raami, madratsi (mis käib vauuu, kui pisikeseks!) ja beebikorruse.
1. Võtad voodi kätte ja tõmbad laiali.

2. Teed 4 kiiret nõksu jalgade lükkamiseks õigesse asendisse…

3. Pistad madratsi sisse!

Ja ongi sul kulunud umbes sama palju sekundeid ja unine kaaslane saab pessa, kus iganes. Soovikorral saad lisada kerge vaevaga beebikorruse, mis on kerge lukutõmbamise “vaev”.
Meie oleme hetkel kasutanud voodist sõpra vaid kodus ja, miks ma ütlen meie, on see, et minu laps on 1a ja 5k vana ehk siis selline tegelane ei püsi paigal ei voodis, ei kuskil. Küll aga on võimalik uni meelitada ligi kaisus ehk siis kui kinnises reisikast ronitakse üle mõne hetkega(ka võrekast) siis emme kaisus tuleb magus tukastus peale kerge vaevaga. Seega jah, Sleep and Go suurteks plussideks omalaadsete ees on see, et pole avatav vaid väike osa küljest vaid pea terve külg, et emme mahub mõnusalt kaissu, kokku ei kuku-sest asub põrandal ja külgi katab mõnus pehme võrk, et ukerda end või kukerpallis magama-õhk otsa ei saa ja nina lömmi ei vaju.

Tume võrk loob samuti mõnusa unise tunde ja samas paistab ka piisavalt läbi, et kui on see päev, et on just tarvis mõni multikas ära vaadata, et emme saaks hambad pesta, siis saab seda mõnusalt pikali teha. 
Samuti meeldib mulle, et saan magava lapse tõsta voodisse ise nö sisse pugedes, kuna kui asetan oma põnni kummardades, ärkab kohe üles. Mugavust ja personaalsust jagub sel voodil kuhjaga!

Seega ei saa sellist kaaslast ometi reisile minnes koju jätta- klõps klõps ja kotti kaasa! Tänu stiilsele välimusele ei kurvasta üheski interjööris!

Meie oleme rohkem, kui rahul!

Mõnusaid unesid kõikjal üle maailma😉



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar